Elektro

Skladovanie jedla

Určite veľmi radi varievate obedy a večere na vašom obľúbenom a čistom elektrickom sporáku. Sporák má v obľube mnoho žien. Denne na ňom varíme pre našich ostatných členov rodiny, aj pre seba. Jedlo pripravené z lásky chutí omnoho lepšie. Varte s láskou a robte rôzne špecialitky, na ktorých si pochutná celá vaša rodina. Po uvarení jedla však nikdy nedávajte horúce jedlo do chladničky. Tepelný šok vytvorený z horúceho jedla a chladu by mohol spôsobiť aj pokazenie vašej chladničky. Vždy po uvarení jedla ho nechajte ešte vychladnúť na sporáku. Niektorým ženám sa nechce zo sporáka potom odložiť uvarené jedlo do chladničky. Nebuďte lenivá a odložte to. Ak by ste to neurobili, vaše uvarené jedlo by sa len tak na sporáku veľmi rýchlo pokazilo.

sporák

Kuchyňa je práve tým miestom, kde sa odohrávajú rôzne ženské činnosti. Denne varíme, umývame riad v kuchyni, umývame podlahu v kuchyni a zametáme. Staráme sa o to, aby naša kuchyňa bola vždy čistá. V čistej kuchyni sa najlepšie a najpríjemnejšie cítime. Ak nemáme poriadok v kuchyni, mali by sme sa čím skôr zmeniť. Mnoho žien má v kuchyni veľa elektrických spotrebičov. Používate aj vy mixér na rôzne omáčky alebo polievky? Mixéry sú vhodné práve na takéto krémové pochutiny. Deti milujú rozmixované jedlá, hlavne tie maličké. Už ste aj zabudli, aké to bolo, keď ste svojmu dieťatku všetky jedlá mixovali?

chladnička

Na mixovanie existujú aj priamo mixéry vhodné na rôzne prvé jedlá alebo príkrmy. Mali by ste si taký zadovážiť, ak máte malé bábätko. Ja jeden taký mám. Je to najvýkonnejší mixér na príkrmy, aký je dostať v potrebách pre deti. Špecializovaný obchod pre deti je vynikajúci na práve takéto kupovanie elektrických spotrebičov pre deti. Aj detské príkrmy viete skladovať v chladničke alebo v mrazničke. Takýmto štýlom viete navariť pre svoje dieťatko aj na viac dní dopredu, respektíve budete mať vždy pripravené jedlo pre vaše dieťatko aj na cesty. Ak niekde cestujete, musíte nabaliť jedlo aj pre vaše dieťatko.

Podobné príspevky